Hopp til hovedinnhold

Site Service og Ice inngår storkontrakt for utbygging av 5G-nettet

Ice gjør store investeringer i utbygging av 5G-nettet.

Gruppebilde av tre personer som har inngått ny kontrakt, Eivind Helgaker, Terje Hoemsnes og Jøran Ytterdal Ødegård

Ice gjør store investeringer i utbygging av nasjonalt 5G-nett, der 3200 basestasjoner skal oppgraderes og 3900 nye siter skal bygges. Resultatet er bedre dekning og høyere kapasitet for flere. I den forbindelse har Ice og Site Service Gruppen inngått en langsiktig kontrakt for oppgraderingen. Vi skal bidra med utbygging og oppgradering av teleinfrastrukturen over hele landet. Kontrakten har en verdi i størrelsesorden 500 millioner, og går over flere år. Dette er en av de største avtalene for Site Service noensinne.

Leveransen inkluderer:

  • Installasjon av nye siter
  • Oppgradering av teleteknisk utstyr
  • Elektroinstallasjon
  • Rooftop installasjoner

 

Site Service har i mange år levert installasjonstjenester til Ice, og vi har et godt etablert samarbeid. Kunnskap om tekniske spesifikasjoner og utførelse, samt lokal kunnskap og egne ansatte, var viktig når Ice gjorde valg av leverandører. Vi i Site Service Gruppen vil bruke vår kompetanse og erfaring når vi nå tar del i den storstilte utbyggingen og oppgraderingen av Ice sin infrastruktur.

“Ice leverer allerede 5G-tjenester i toppklasse i store deler av landet. Nå gleder vi oss til fortsette utrullingen av Ice sitt 5G-nett sammen med Site Service. Stadig mer 5G-dekning og kapasitet åpner opp for nye muligheter og bruksområder for kundene våre. Da er det også viktig at vi samarbeider med partnere som Site Service som vi vet kan levere en bærekraftig, effektiv og sikker utrulling i hele Norge”

– Eivind Helgaker, Administrerende direktør i Ice

Dette er en stor kontrakt for Site Service Gruppen. Vi vil bygge opp en egen prosjektorganisasjon til oppdraget. Vi vil også ha behov for å ansette flere kompetente medarbeidere.

Terje Hoemsnes

CEO

Kontaktinformasjon