Hopp til hovedinnhold

Elektrifiseringen av bilparken fortsetter

Vi har nå fått på plass enda flere elektriske biler for bruk i vår virksomhet.

Tre ID-Buzz biler står utenfor hovedkontoret til Site Service.

Fossilt drivstoff er et av Site Service Gruppens største kilder til CO₂ utslipp. Som ledd i vårt fokus på å redusere vårt klimaavtrykk har vi nå fått på plass enda flere elektriske biler for bruk i vår virksomhet. Denne gangen har vi gått til anskaffelse av 3 nye helelektriske VW ID Buzz, og bilene er tatt i bruk av våre reisende montører. Vi får levert flere biler i sommer.

– Vi ønsker å være proaktive med elektrifiseringen av bilparken. Site Service Gruppen skal utfordre både markedet og bransjen. Dette er biler som settes rett i drift og vil være en fin arbeidsbil for våre montører. Vi skal fortsette å elektrifisere maskinparken i tiden fremover. 

Eirik Paulsen,
Avdelingsleder i Site Service Gruppen

Flere tiltak for å redusere CO2 utslipp fra bilparken

Å elektrifisere bilparken er hovedmålet vi jobber mot, og vi fortsetter med ytterligere levering av nye elbiler. I mellomtiden, mens vi oppgraderer bilparken og venter på at infrastrukturen skal utbedres, og at det blir flere leveringsklare elektriske biler, jobber vi målrettet med å redusere utslipp fra bilparken vi allerede har. Dette går blant annet på å redusere drivstofforbruket. Dette gjør vi gjennom å: 

  • Redusere tomgangskjøring
  • Økokjøring
  • Bruk av drivstoffgjerrige biler

Site Service Gruppen skal være offensive 

I vår bransje er man avhengig av å komme til med kjøretøy og utstyr i utsatte strøk, og det er ofte langt til en ladestasjon. Vi har behov for biler med god lastekapasitet og lang rekkevidde for å utføre jobben vår. Det er likevel en tid for å være offensive og prøve oss frem. Myndighetene må sikre at det bygges god ladeinfrastruktur i hele landet, og så skal vi være årvåkne og på ballen så fort det kommer nye varebiler med bedre rekkevidde og kapasitet. 

Vi har i mange sammenhenger behov for å komme frem på vanskelige steder, og i dette segmentet er tilbudet av helelektriske varianter fremdeles svært magert.  

Eirik Paulsen

Avdelingsleder i Site Service Gruppen

Kontaktinformasjon