HISTORIE

Site Service AS ble etablert i 2007. Bakgrunnen til de første ansatte var fra drifts- avdelingen i Siemens divisjon Telecom. Fra å signere de første kontraktene på et hjemmekontor, har firmaet i løpet av disse årene vokst til å over hundre medarbeidere, samt 30-40 innleide. Vi har i de siste årene holdt til i moderne lokaler, inklusivt et stort lager på Skytta industriområde i utkanten av Oslo.

Til tross for den store ekspansjonen i løpet av de siste årene, står verdier som personlig service, lokal kunnskap, kompetanse og oppfølging alltid sentralt når de ansatte i Site Service er i arbeid.

Site Service har som mål å bli den ledende leverandøren av mobil- og telekommunikasjons- tjenester i Norge. Site Service har satset på drift av tele-nettverk fra oppstarten av selskapet, og er landsdekkende. Derfor har vi etablert kontorer med lager gjennom hele Norge.  Vi planlegger videre utvikling i Norge for å kunne håndtere et høyt aktivitetsnivå i det norske telemarkedet.

Site Service kjøpte Antech AS i Harstad/Innhavet 1. september 2014, som er fusjonert inn i Site Service fra samme dato. Dette selskapet hadde 14 ansatte og ca 16 mill i omsetning.  Vi har etablert oss i Sandnessjøen med datterselskapet Protronic AS i 2015. I begynnelsen av 2017 kjøpte vi 50% av aksjene i Telecom Norway AS i Stavern, for å sikre et godt fotfeste i Vestfold/Grenland. Sommeren 2017 har vi kjøpt 33% av aksjene i Nidaros Fiber i Trondheim, for å ha større kapasitet spesielt innen fibermontasje i Trondheims område.