HISTORIE

Site Service AS ble etablert i 2007. Bakgrunnen til de første ansatte var fra drifts avdelingen i Siemens Divisjon Telecom. Fra å signere de første kontraktene på et hjemmekontor, har firmaet i løpet av disse årene vokst til å bli 165 medarbeidere, samt 30-40 innleide. Vi har i de siste årene holdt til i moderne lokaler, inklusivt et stort lager på Skytta industriområde i utkanten av Oslo.
Site Service har satset på drift av tele-nettverk fra oppstarten av selskapet, og er landsdekkende. Derfor har vi etablert kontorer og lager gjennom hele Norge. Vi planlegger videre utvikling i Norge for å kunne håndtere et høyt aktivitetsnivå i det norske telemarkedet.
Site Service kjøpte Antech AS i Harstad/Innhavet 1. september 2014, som er fusjonert inn i Site Service fra samme dato. Dette selskapet hadde 14 ansatte og ca 16 mill i omsetning. Vi har etablert oss i Sandnessjøen med datterselskapet Protronic AS i 2015. I begynnelsen av 2017 kjøpte vi 92% av aksjene i Telecom Norway AS i Stavern, for å sikre et godt fotfeste i Vestfold/Grenland. Sommeren 2017 har vi kjøpt 33% av aksjene i Nidaros Fiber i Trondheim, for å ha større kapasitet spesielt innen fibermontasje i Trondheims område. Og i april 2018 kjøpte vi 50% av aksjene i Nor Installasjon as i Alta. I 2019 har vi etablert oss i Sverige med et datterselskap i Gøteborg.