Hopp til hovedinnhold

Installasjon og utbygging

Når innendørsanlegget er klart til å bygges er våre erfarne telemontører, elektrikere, byggeledere og prosjektledere klare.

Vi installerer alt det nødvendige for å etablere god innendørsdekning, og bygger både passive og aktive innendørsanlegg.

To ansatte installerer utstyr på Operataket i Oslo.

Vi bygger både passive og aktive innendørsanlegg. Med mer fremtidsrettet teknologi for blant annet drift og overvåkning, er de aktive anleggene stadig mer etterspurt i markedet.

Våre ansatte har erfaring med begge typer innendørsanlegg, og sørger for den beste løsningen for kunden.

Bilde av flere nye bygg i Bjørvika.

Et erfarent team med bred kompetanse sørger for at vi leverer høy kvalitet.

Våre telemontører, elektrikere, byggeledere og prosjektledere sikrer at leveransen er i tråd med kundens og samfunnets behov og forventninger.

Tre mennesker rundt et bord ser på en skjerm på veggen.

En komplett leveranse

Vi har et nært samarbeid med alle operatørene, og erfaring med dekningsløsninger for både offentlige og private, store og små aktører.

Kombinasjonen av mennesker, kunnskap og lokal tilstedeværelse, gir oss den nødvendige kompetansen til å levere innendørsdekning fra A-Å – over hele landet.

Smilende kvinne som ser mot to menn.

Vår prosess

I Site Service Gruppen leverer vi løsninger for innendørsdekning fra A-Å. Fra rådgivning til prosjektering, installasjon og drift av løsningen. Ta kontakt direkte, eller send oss en henvendelse via  kontakskjema.

 

  • Rådgivning
  • Dekningsmåling
  • Prosjektering
  • Installasjon og utbygging
  • Drift og vedlikehold
Mads Wang
Leder innendørsdekning

Ta kontakt for mer informasjon om hvordan vi kan sikre god innendørsdekning i ditt prosjekt.