Installasjon

Site Service har gjennomført installasjon og roll out prosjekter siden første dagen selskapet ble etablert. Og vi har levert mange prosjekter innenfor nettverksutbygging, swop, transmisjon og Civil Work. Prosjektene har medført installasjoner i alle hjørner av Norge, både på de ytterste øyer og de høyeste fjelltopper. Site Service er bl.a. hovedleverandør av telecom utbygging på Svalbard.

Som en av hovedleverandørene av maste og hytte installasjoner for bl.a. Norkring, har vi bred erfaring og kompetanse av CW oppdrag. Dette gjelder både fundamentering og oppføring av master, samt prosjektering og søknadsprosesser. Vi har utført Site Acquisition i flere prosjekter. I de fleste prosjektene innenfor utbygging eller swop av basestasjoner og radiolinjer har vi i drift satt og foretatt dekningsmålinger.  Siden Site Service også er godkjent elektroinstallatør, utfører vi elektro arbeidene på site med egne folk.

Site Service har satset på egne ansatte, som arbeider i skiftordning og er mobile.  Vi har en solid arbeidsstokk innenfor installasjons –  området, med allsidig kompetanse. Vi har god kjennskap til kundenes tekniske og dokumentasjonskrav, og er vant med operatørerenes tekniske regelverk.