Hopp til hovedinnhold

Telia oppgraderer basestasjoner

Site Service bistår Telia når de oppgraderer kommunikasjonssignalene mellom sine basestasjoner

Bilde av Tromsø by.
Foto: Telia
Sted: Norge
Leveransetid: 2021-2022

Utbyggingen av det moderne 5G nettet krever en oppgradering av radiolinjene mellom basestasjonene slik at de kommuniserer med hverandre. På oppdrag for Telia oppgraderer vi nå mellom 200 og 300 høyteknologiske linker i vårt langstrakte land, fra Kirkenes i nord til Stavanger i sør. I tillegg til å muliggjøre 5G, vil den storstilte oppgraderingen gi større driftssikkerhet og robusthet mot vær og vind i fremtiden. 

Norsk landskap, sjø og fjell.

Site Service har rammeavtale for utbygging av nye og oppgradering av basestasjoner for Telia. Dette innebærer prosjektering, utstyrsleveranse, implementering og testing av utstyr. Vi har også et dedikert dokumentasjonsteam som sikrer en veldokumentert leveranse.

Arbeidet for oppgradering av radiolinjene mellom basestasjonene startet sommeren 2021, og ferdigstilles i løpet av 2022. Vi i Site Service er stolte å få ta del i Telias storstilte oppgradering av 5G nettet.

Om Site Service

Site Service bygger, drifter og vedlikeholder fiber-, tele- og mobilkommunikasjonsnettverk over hele Norge. Vi leverer tjenester innen entreprise, drift, elektro, fiber og installasjon.

Kontakt oss