Hopp til hovedinnhold

Vi jobber for Ice - utbygging av 5G

Site Service bistår Ice i utbyggingen av 5G nettet og stabil mobil dekning i hele landet.

Hovedkontoret til Ice, utvendig bilde av bygg. Foto.
Foto: Ice
Sted: Norge
Leveransetid: 2020

Utbyggingen av 5G nettet er essensielt for å håndtere digitaliseringen i Norge. Det kobles stadig opp ny teknologi og enheter mot 5G nettet – samtidig som forbrukerne har store forventninger til et raskt og stabilt nett.

Bilde av skjerm som har på videosamtale.

Dette krever at basestasjonene som sender signaler er i topp stand, med det riktige utstyret og teknologien. For kundene til Ice betyr dette at opplevelsen når du streamer en video, spiller et spill eller bruker FaceTime blir langt bedre. 5G gir også uante muligheter for næring og samfunnet; robotteknologi, sensorer og databaser.

I 2020 valgte Ice Site Service som leverandør for å gjennomføre et pilotprosjekt for utrulling av 5G nettet. Dette innebar testing av utstyr og sikre rett implementering for å sikre en vellykket utrulling. Vi i Site Service er svært stolte av avtalen vi har med Ice, og for at vi kan bidra med et viktig samfunnsoppdrag gjennom utbygging av 5G nettet. 

Om Site Service

Site Service bygger, drifter og vedlikeholder fiber-, tele- og mobilkommunikasjonsnettverk over hele Norge. Vi leverer tjenester innen entreprise, drift, elektro, fiber og installasjon.

Kontakt oss