Hopp til hovedinnhold

SIS kjøper 100% av aksjene i Nortelmo

Site Service Gruppen overtok 11. November 2022 100% av aksjene i Nortelmo AS.

Gruppebilde av ansatte.

Nortelmo ble etablert i Tyristrand i 1998 og var et av landets første selskaper som spesialiserte seg på etablering av fibernett. I dag er Nortelmo et selskap som leverer et bredt spekter av fibertjenester i hele landet. De siste årene har de hatt et spesielt fokus og bygget kompetanse på infrastruktur for tog og jernbane, med prosjekter som Nordlandsbanen og Flåmsbanen. Nortelmo har 10 ansatte og omsatte for ca 20 millioner.

 

Bakgrunn for oppkjøp

Nortelmo har gjennom flere år utmerket seg som et svært veldrevet selskap innen fibertjenester. De har lang fartstid i bransjen, og har sterk kompetanse innen sine fagfelt. Jernbane og samferdsel utgjør en stadig viktigere del Site Service gruppen sin virksomhet. Oppkjøpet gjøres for å styrke gruppens kompetanse og tilstedeværelse innen samferdsel og jernbane. Oppkjøpet vil også styrke vår lokale tilstedeværelse med lokale ansatte. Nortelmo går inn i vår gruppeportefølje, og vil drives videre slik det gjøres i dag uten store endringer.

Vi i Nortelmo er svært glade for å bli en del av Site Service Gruppen. Dette gir en god mulighet til å fortsette veksten i et konkurranseutsatt marked. Vi vil fortsette driften av selskapet slik vi gjør i dag, men vil i tillegg ha mulighet til å dra nytte av kompetansen som finnes i Site Service Gruppen.

– Filip Grimmer Daglig leder Nortelmo

Om Site Service

Site Service bygger, drifter og vedlikeholder fiber-, tele- og mobilkommunikasjonsnettverk over hele Norge. Vi leverer tjenester innen entreprise, drift, elektro, fiber og installasjon.

Kontakt oss