Hopp til hovedinnhold

Site Service Gruppen har ansatt ny markedssjef

Marthe skal ha det overordnede ansvaret for markedsføring og anbudsprosesser i Site Service Gruppen.

Portrett av Marthe Slettevold

Marthe skal lede Marked og Anbud i Site Service Gruppen!

Det er med stor glede vi kan presentere vår nye markedssjef, Marthe Slettevold. Marthe skal ha det overordnede ansvaret for markedsføring og anbudsprosesser i Site Service Gruppen – en jobb hun har alle forutsetninger for å løse på en glimrende måte. Hun har med seg verdifull kompetanse og erfaring, både fra bransjen og sitt fagfelt. Å ha Marthe på laget er en styrke både for Site Service Gruppen, kunder og samarbeidspartnere. Vi er glade for å ha deg med, Marthe!

Dette er en jobb jeg virkelig ser frem til, og et selskap jeg gleder meg til å være en del av. Jeg kjente godt til Site Service Gruppen fra før, og syns det virket som et spennende firma. Det er et selskap i vekst med korte beslutningsveier, og stillingsannonsen beskrev akkurat den jobben jeg ønsket meg.

Marthe har lang erfaring fra bransjen, og kjenner til både marked, prosesser og aktører. Hun kommer til Site Service Gruppen fra jobben som Service Manager i OneCo, der hun blant annet har hatt ansvaret for markedsføring, produktutvikling, prosjektoppfølging og anbud. Før jobben i OneCo jobbet Marthe også innen telecom, da som Marketing Manager i Rejlers. Hun vet derfor hva som kreves, og viktigheten av å være fremoverlent og tenke annerledes i en bransje i stadig utvikling.

Det er mange spennende oppgaver som venter i jobben som Leder for Markeds og Anbud i Site Service, og både Marthe og vi ser frem til at hun skal komme ordentlig i gang. Slik at vi kan fortsette å levere overlegen dekning og kvalitet i alle prosjekter.

Velkommen til Site Service, Marthe!

Om Site Service

Site Service bygger, drifter og vedlikeholder fiber-, tele- og mobilkommunikasjonsnettverk over hele Norge. Vi leverer tjenester innen entreprise, drift, elektro, fiber og installasjon.

Kontakt oss