Hopp til hovedinnhold

Er du vår nye kollega?

Vi søker flere dyktige elektrikere og telemontører som kan være med på å bygge fremtidens telekomløsninger!

Nærbilde av en ansatt som jobber i en mast, med utsikt over Jernbanetorget i Oslo.

Vi søker flere dyktige elektrikere og telemontører.

Vil du være med å bygge fremtidens telekomløsninger? Til vanns og til lands, høyt og lavt, ute og inne.

Site service er i god vekst, og vi har behov for flere ansatte på laget. Vi ser derfor etter flere dyktige folk som ønsker varierte arbeidsdager. Hos oss har du hele Norge som potensiell arbeidsplass, og det er mange spennende oppdrag og oppgaver som venter! I jobben skal det blant annet installeres antenner i mast og stolper, i tunneler og i bygg. Klatring må påberegnes. Andre typiske arbeidsoppgaver er forskjellige typer arbeid på togskinner og langs vei, særlig relatert til tunneler.

Hos oss har du muligheten til å ha en arbeidshverdag litt utenom det vanlige – dersom du ønsker. Vi er til vanns og til lands og i lufta på oppdrag, og du blir en del av en inkluderende gjeng med stor faglig tyngde og god takhøyde. I tillegg til gode kollegaer kan vi også tilby deg gode pensjons- og forsikringsordninger, og konkurransedyktige betingelser.

Om Site Service

Site Service bygger, drifter og vedlikeholder fiber-, tele- og mobilkommunikasjonsnettverk over hele Norge. Vi leverer tjenester innen entreprise, drift, elektro, fiber og installasjon.

Kontakt oss