Hopp til hovedinnhold

RA1 Bane blir en del av Site Service Gruppen

Vi har gleden av å meddele at RA1 Bane nå blir en del av Site Service Gruppen.

Ole Martin Høidal fra RA1 Bane og Terje Hoemsnes fra Site Service Gruppen tar hverandre i hånda ved jernbanesporet.

Vi har gleden av å meddele at RA1 Bane nå blir en del av Site Service Gruppen. I denne sammenheng bytter RA1 Bane navn til Site Service Bane. RA1 Bane har spesialkompetanse innenfor de ulike fagområdene på jernbane, da med fokus på; Signal, KL, Spor, Sveis, maskin og maskinførere. RA1 Bane har alle nødvendige godkjenninger og sertifiseringer. RA1 Bane og Site Service Gruppen har tidligere samarbeidet tett på flere jernbaneprosjekter, og vi ser nå frem til en felles fremtid under samme paraply.

Site Service Gruppen har den siste tiden opplevd stor vekst innen samferdsel, spesielt knyttet til jernbane, og baneinfrastruktur. Når vi nå går inn i en ny fase av denne veksten ser vi det som riktig å ha med oss RA1 Bane på laget. Organisasjonen i RA1 Bane har en lang fartstid innen jernbane, med mange dyktige medarbeidere. Dette har medført en stor vekst og et godt omdømme i markedet. RA1 Bane holder til i Moss, og teller i dag rundt 30 ansatte. Vi ser frem til å forene krefter, og kunne levere en komplett leveranse på jernbaneprosjekter fra A-Å.

I tillegg til nevnte fagkompetanse, innehar RA1 Bane blant annet anleggs- og prosjektledere, elektroinstallatør mm. De aller fleste har tverrfaglig kompetanse, og kan blant annet fungere som Hovedsikkerhetsvakter og Leder for elsikkerhet. Dette er verdifull kompetanse som vil styrke vår leveranse på jernbaneprosjekter.

Vi ser frem til å bli en del av Site Service Gruppen. Vi utfyller hverandre bra, og har samarbeidet godt på tidligere prosjekter. Nå blir vi komplette innen jernbaneleveranser, kan ta på oss flere oppdrag, og levere enda bedre kvalitet og tverrfaglighet til våre kunder.

Ole Martin Høidal, daglig leder i RA1 Bane

RA1 Bane vil bli en del av Site Service Gruppen og inngå i våre leveranser knyttet til jernbane og banerelaterte infrastruktur. Selskapet vil drives videre under navnet Site Service Bane. Foruten navneendringen vil selskapet drives videre uten store endringer og beholder alle ansatte og sine kontorer i Moss. Ole Martin Høidal blir også med videre som daglig leder.

Dette er et ytterligere oppkjøp fra vår side for å sikre full bredde og større kapasitet til våre leveranser for jernbane. Vi ønsker RA1 Bane velkommen inn i Site Service Gruppen.

Terje Hoemsnes, daglig leder i Site Service Gruppen

Terje Hoemsnes

CEO Site Service Gruppen

Kontaktinformasjon