Hopp til hovedinnhold

Site Service Gruppen er valgt som leverandør for Avinor

Site Service er valgt som til leverandør for Avinor for utvidelse og drift av master og radiolinjer i hele landet.

Site Service er valgt som til leverandør for Avinor for utvidelse og drift av master og radiolinjer

Site Service Gruppen inngikk nylig rammeavtale med Avinor for utbygging, utvidelse og drift av master og radiolinjer over hele landet. Avtalen har en varighet på tre år, med opsjon på forlengelse inntil åtte år.

Avinor har et landsdekkende system av radiolinjer med over 200 operative radiolinjer. Radiolinjeoppsettet består av telekommunikasjonsantenner, GPS-antenne, radiotransmittere, radiomottakere, IP-kommunikasjonsutstyr og utstyr for strømforsyning (48V/230V).

Prosjektet krever lang erfaring og høy kompentanse. At vi er på plass der det trengs, når det trengs. Å sikre samfunnskritisk infrastruktur setter høye krav til folk, maskiner og utstyr. Våre medarbeidere har lang og bred erfaring fra liknende arbeid og prosjekter, og vi er stolte over å inneha kunnskapen og kompetansen som trengs for denne typen arbeid i hele Norge.

Kjell Eirik Westermann

Leder mast og anlegg

Kontakt