Hopp til hovedinnhold

Site Service Gruppen kjøper opp resterende aksjer i Protronic

Vi har gleden av å meddele at Protronic nå er 100% eid av Site Service Gruppen.

Foto av grå protronic bil foran en mast

Protronic ble stiftet i 2015 av Jarle Vang og Site Service AS, og aksjene var eid 50/50. Etter 9 år med tett og godt samarbeid er det et naturlig neste steg å kjøpe de siste aksjene. Selskapet skal etter hvert fusjoneres inn i Gruppen.

Protronic har i flere år hatt driftsansvar på vår avdeling på Helgelandskysten. Ellers vil samarbeidet og det daglige arbeidet fortsette som før, men nå i form av en egen avdeling lokalisert i Sandnessjøen.

Protronic er en pålitelig leverandør av ingeniør- og installasjonstjenester og kunnskapsrike på sitt fagfelt innen radiokommunikasjon, radiolinje, drift av mobilnett og fiber. Fusjonen vil derfor styrke Site Service Gruppen sin posisjon ytterligere med tanke på kapasitet og kompetanse innen telekommunikasjon- og installasjonstjenester. Vi er glade for å ha med gjengen i Protronic på laget!

Jarle Vang fortsetter som ansvarlig for gruppens leveransene i områdene der Protronic har vært tidligere.

Terje Hoemsnes

CEO i Site Service Gruppen.

Kontaktinformasjon