FIBER

Site Service startet satsningen på en egen fiber avdeling i 2013, og vi ansatte flere med lang fartstid innen dette fagområdet. Vi har i dag en bemanning på over 60 personer, som har lang erfaring fra fiberarbeid også fra andre selskaper i bransjen. I tillegg har vi  innleide og underleverandører spesielt for graving.

Site Service har bygd opp fiber avdelingen for å levere komplette fibertjenester. Dette inkluderer også alle typer grave-entrepriser, blåsing og ikke minst fløting av fiber kabel. I tillegg har vi god kompetanse innen prosjektering av FTTH nettverk.

Basert på vårt gjennomprøvde oppsett for feilretting og vedlikehold av mobile nettverk, har vi flere kontrakter for support tjenester av fiber nett, også landsdekkende. Dette har nå blitt en solid driftsavdeling for feilretting og preventivt vedlikehold av fiber nettverk.

Gjennom FTTH prosjekter og fortettings prosjekter, utfører vi mange tusen kundeinstallasjoner pr år. Vårt kundesenter på fiber er bygd opp for å betjene henvendelser og utføring av bestillinger for privat kunder.

På kort tid har vi blitt en av de største aktørene innen utbygging av fibernettverk i Norge, og våre leveranser går til de fleste av de større fiber operatørene.

Vi har i tillegg god erfaring for jernbane gjennom flere store fiberprosjekter for BaneNor.